Startklar med Mäklarna i Linköping

Mäklarna ville få linköpingsborna att börja förbereda sin bostadsförsäljning i god tid. Därför lanserade de tjänsten Startklar. En tjänst där du, tillsammans med mäklaren, i lugn och ro går igenom din tänkta försäljning. Och skapar de bästa förutsättningar för att göra en bra affär.  Det blev vår uppgift att berätta om Startklar.

Det är mycket att fundera på när man ska sälja sin bostad. Tjänar jag på att byta kök innan jag säljer? Och hur fungerar egentligen en överlåtelsebesiktning? För att hjälpa målgruppen en bit på vägen, och för att förstärka Mäklarnas position som den moderna mäklaren som vet lite mer, skapade vi foldern ”Inspiration och råd till dig som funderar på att byta bostad”. Foldern distribuerades till lokaltidningens prenumeranter och förstärktes med omfattande utomhuskampanj samt annonsering i lokaltidningens bostadsbilaga.

Genom att förlänga Mäklarnas tjänst ner i kommunikationen lyckades vi komma närmare – och nästan smygstarta – försäljningen. Samtidigt som vi bevisade att en bra mäklare vet.