Tunga erbjudanden

Tunga erbjudanden

Vi har tagit fram en ny profil och ett nytt koncept åt gymmet Frisk Sport & Fitness. En del i kampanjen var att kuponger värda 12 månader gratis träning placerades ut i löparspår och på andra strategiska platser. För att ta del av erbjudandet behövde man bara ta med sig kupongen in till gymmet. Men för att bara få dit personer som är motiverade och villiga att jobba hårt för sin träning gjordes det inte lätt för dem. Tvärtom gjordes det så tungt det bara gick.

Kupongerna gjöts i betong och vägde mellan 120 och 150 kg. Ett riktigt tungt erbjudande värt att svettas för. Ensam var det i stort sett omöjligt att få med sig kupongen. Men om man tog hjälp av sina vänner så gick det bra.

Kampanjen blev en succé och alla kuponger löstes in fortare än förväntat. Men till dess stod de stadigt som ett bevis för Frisks budskap om att vägen till målet är fylld av hårt arbete – men att det är värt det i slutändan.

Kampanjen är här omnämnd på Resumé.

Publicerad: December 25, 2014