Silverägg och diplom!

Silverägg och diplom!

Så hände det då äntligen! Vid Guldäggsgalan den 29 april fick Markus ta emot ett av kommunikationsbranschens mest prestigefyllda priser – Silverägg. Det var bidraget ”Betongkupong” för gymmet Frisk Sport & Fitness som belönades i kategorin Direkt. Samma bidrag tilldelades också diplom i kategorin Alternativa media.

– Vi har varit väldigt lyckliga över att vara nominerade till Guldägget. Det är stort i sig. Men att vi nu också har vunnit ett silverägg är helt fantastiskt roligt. Det visar att vi ute i landet kan konkurrera med storstadsbyråerna och jag är väldigt stolt över våra medarbetare som gör det möjligt. Jag vill ge en särskild eloge till kreatörerna Tomas Nilsson och Ludwig Roth, som är hjärnorna bakom den tunga idén att gjuta förmånskuponger i betong som vägde över 120 kg och som skulle lösas in på Frisk, säger Anna Sjövall Hallin, projektledare för det vinnande bidraget.

Tävlingen följdes förstås med stor spänning av alla Markus-medarbetare på hemmaplan i Linköping. Efter det glädjande beskedet blev det riktigt glammigt på den lilla restaurangen där de samlats, medan arbetsgruppen firade med övriga vinnare på Guldäggsgalan.

På bilden: Jörgen, Frisk Sport & Fitness tillsammans med Anna, Ludwig och Tomas på Markus
Fotograf: Johanna Norin

Publicerad: May 5, 2015