Hallå där …

Hallå där …

… Henrietta Falkenberg, har inte vi setts förut?
Jo, det har vi :). Jag var tidigare produktionsledare på Markus, och är nu tillbaka efter ett och ett halvt år på vift i storstaden

Ja, vad har du egentligen pysslat med sedan sist?
Jag fortsatte som produktionsledare, fast på en Stockholmsbyrå. Det är bra att lufta vingarna ibland och få nya perspektiv och kunskaper, tycker jag. Den här gången har jag bland annat jobbat med kunder som har stort digitalt fokus, vilket jag har lärt mig jättemycket av.

Vi har tjatat ganska mycket för att få dig tillbaka, men hoppas ändå att det inte var av ren utmattning du tackade ja?
Hehehe, nej då! Det har hänt ganska mycket på Markus under den här tiden, många positiva förändringar. Nu finns det dessutom en roll som känns jätteintressant och som jag får vara med och forma. Det var samma sak när jag började som produktionsledare, den funktionen fanns inte på Markus då utan utvecklades efter hand. Sådant gillar jag. Självklart har alla sköna kollegor lockat också!

Så vad blir din nya roll?
Min titel kommer att vara operativ projektledare, men exakt vad det innebär får vi se framöver. Tanken är i alla fall att jag ska komplettera vår strategiska projektledning med lite mer handfasta uppdrag. Det passar mig utmärkt eftersom jag är en ”doer”.

Vi vet att många av våra kunder har saknat dig också. Kommer de att få en chans att jobba med dig igen?
Ja, några får det. Om de har tur 🙂

Förutom det mest uppenbara – den bästa byrån med de snyggaste medarbetarna – vad har Linköping mer som inte Stockholm har, tycker du?
Jag älskar verkligen Stockholm och allt den staden har att erbjuda. Men min familj finns ju här och det är förstås oslagbart. Och sedan är det inte helt fel att ha närheten till vårt sommarparadis vid Järnlunden.

Publicerad: August 20, 2015