Markus söker produktionsledare

Markus söker produktionsledare

Hej framtida kollega och skapare av ordning! Och hjälp! Jag behöver struktur, en arbetsorder, en tidplan och någon som säger åt mig vad jag ska göra. Jag behöver dig.

Som tämligen ostrukturerad kreatör skulle jag stå handfallen utan mina produktionsledare. Visst kan jag ta fram kampanjkoncept, skapa snygg design och skriva kluriga texter, men det är inte mycket värt om jag inte har någon som håller ordning på uppdragen, som gör offerter, tycker till, lämnar beställningar, hittar rätt lösningar, följer upp leveranser, kvalitetssäkrar produktionerna, ser till att materialet kommer fram till kunden i tid – och samtidigt vet vad alla andra på byrån ska göra.

Hur en människa klarar ens hälften av allt det där övergår mitt förstånd. Men mina produktionsledarvänner här på byrån gör det uppenbarligen, varje dag. Samtidigt är de trevliga, lugna och hinner till och med skoja och skratta. Jag har ofta tänkt att de är helt unika, att det inte finns några fler som dem. Men jag blir gladeligen motbevisad. Så om du finns, om du kan och vill, hör av dig.

För att jag ska känna mig trygg har du antagligen gedigen erfarenhet av liknande arbete på en marknadsavdelning eller reklambyrå. Dessutom har du betydligt bättre koll än vad jag har på sådant som Officepaket och trycksaks- och webbproduktion. Framför allt är du en härlig person som är lätt att samarbeta med. För även om det är just en produktionsledare vi söker, så vill vi gärna få en ny kompis på köpet.

Tjänsten är ett vikariat på 6 mån med möjlighet till förlängning. Och du kan börja så snart som möjligt.
Skicka din ansökan till jobb@markus.se.

Vi hörs och ses!
/Din framtida kreatörskompis

Stämmer det inte alls överens med vem du är? Sysslar du hellre med webb och film?
Håll ut! Snart kommer vi nog med en annons som passar dig bättre.

Publicerad: August 20, 2015