Hallå där…

Hallå där…

Robin Belanger, ny digital projektledare på Markus. Eller inte helt ny, du har ju varit här ett tag nu och innan det har du ju sprungit här på kontoret från och till. Vad sysslade du med då?

Jag var leverantör av webbtjänster via min digitala byrå Rent A Hero. Markus var faktiskt min första kund, och jag har sedan tidigt 2000-tal haft förtroendet att få jobba med Markus och byråns kunder. Steget för mig att börja jobba här kändes väldigt självklart och som ett enkelt val när jag blev tillfrågad, men det tog sin tid.

Hur känns det att vara här varje dag?

Dream come true! Jag har alltid haft svårt att slita mig härifrån tidigare. Det känns också otroligt bra att komma till ett modernt företag med så många fina människor där jag kan utveckla mig själv samtidigt som jag får vara med och påverka.

Det känns som att vi har väldigt roligt på jobbet och är professionella samtidigt, vilket är en framgångsfaktor om du frågar mig.

Vi har ju saknat någon med ordentlig digital kompetens. Vad tror du att du kan du bidra med?

En mer aktiv digital kommunikation, erfarenhetsutbyte vid kaffebryggaren och inte minst en kvalitetssäkrad leverans när vi ger oss in i större projekt.

Jag har varit med och levererat allt från små webbproduktioner till appar och större system. Jag hoppas att ingen håller igen utan att alla vågar komma till oss om man har en idé eller ett behov. Sen om det landar i en trycksak eller på en skärm tycker inte jag spelar någon roll, så länge vi löser kundens problem.

Även om det digitala är din specialitet så är du inte helt vilsen inom det praktiska. Du har ju precis snickrat ihop ett nytt garage också. Hur var det att projektleda sig själv?

Jag har många intressen och det finns inget jag gillar mer än att få jobba fokuserat med både hjärnan och kroppen. Men precis som med alla andra typer av projekt så är det alltid viktigt att omge sig med bra folk för att lyckas.

Du har ju botaniserat en del bland färgkartorna här för att hitta en perfekt skrikig färg till garaget. Sist var du inne på knallgrönt, men vilken färg blev det till slut?

Det är inte riktigt klart än men färgen är till insidan av garaget. Förhoppningen är att grannen ska se en öppen garageport, titta in och tänka: ”Hur i h****e tänkte han nu…”

Hahaha…

Publicerad: November 29, 2016