Hemsida med hemmakänsla

Hemsida med hemmakänsla

Sky Hotel Apartments erbjuder boende för dig som vill bo en natt eller behöver ett andra hem när du arbetar på annan ort. De startade 2009 i Linköping men finns sedan 2011 även i Stockholm. Och det har hänt en hel del sedan starten – företaget har utvecklats i snabb fart och i år fick de utmärkelsen Årets tillväxtföretag i Linköping.

Deras hemsida har dock inte hunnit med i den snabba utvecklingen som företaget har gått igenom. Därför fick vi i uppdrag att skapa en helt ny hemsida som stämmer överens med hur Sky Hotel Apartment ser ut idag.

Tillsammans skapade vi en tydligare struktur, fotade nya bilder, lyfte in bokningssystemet direkt på sidan, bytte tonalitet och skrev om alla texter. Resultatet blev en helt ny hemsida som håller över tid, även om företaget fortsätter utvecklas i samma fart som idag.

www.skyhotelapartments.se

Publicerad: October 8, 2015