Spännande uppdrag för Region Östergötland

Spännande uppdrag för Region Östergötland

Den 16–17 januari invigdes Framtidens universitetssjukhus på US i Linköping – ett projekt som innefattar all ny- och ombyggnation som sker på sjukhusområdet fram till år 2021. I samband med att den nya norra entrén blivit klar ville man på Region Östergötland bjuda in till en officiell invigning. Här fick vi på Markus i uppdrag att skapa en mer varaktig utställning om projektet. Till vårt förfogande hade vi en spännande miljö i sjukhusets nybyggda ljusgård, vars material också inspirerade till vår lösning – information och bilder tryckta på konstruktioner av stål, trä, glas och betong. Vi fick även vara med och planera och genomföra själva invigningen, som dag två hade över 2 500 besökare.


Publicerad: February 3, 2016