Välkomna, NIRA Dynamics!

Välkomna, NIRA Dynamics!

Just det ja, det har vi ju inte ens hunnit berätta ännu, men vi har nöjet att välkomna en ny, spännande kund till Markus: nämligen NIRA Dynamics. Eller ny och ny förresten – vi började i höstas och samarbetet har redan resulterat i både ett nytt grafiskt uttryck och diverse strategisk marknadskommunikation, inklusive en övergripande företagsbroschyr, ett antal produktfoldrar och mässmaterial. Men det vi förmodligen jobbat allra mest med är de fyra filmerna som producerats i samarbete med duktiga Filmic Art i Stockholm.

Så, vad gör NIRA då? Ta en titt på filmerna så får du se! Men lite kort kan vi väl berätta att de utvecklar (minst sagt) avancerad mjukvara som med hjälp av sensorfusion ökar säkerheten och komforten i bilar. Faktum är att NIRAs produkt Tire Pressure Indicator är världsledande inom indirekt däcktrycksmätning, och bland kunderna hittar vi flera av världens största biltillverkare, som till exempel Audi, Volkswagen och Renault.

Till sist, om någon skulle undra: nej, vi var aldrig och filmade på Mulholland Drive. Vem behöver det, när det kan renderas i 3D? ?

Publicerad: March 11, 2016