Lansering av Kaller.com

Lansering av Kaller.com

Efter drygt ett års hårt arbete kan vi nu med stolthet presentera den nya hemsidan för Kaller – ett  världsledande märke för gasfjädrar och gashydrauliska system. Uppdraget är en viktig del i företagets digitaliseringsprocess, där vi bland annat hjälpt dem att konvertera och tillgängliggöra den omfattande produktkatalogen från print till webb. Tekniken bygger på EPiserver, PIM och InRiver, för att sidan stegvis ska kunna utvecklas till en komplett webbutik.

Förutom den tekniska biten, där vi haft ett grymt samarbete med Consid, har vi också gett hela Kaller.com en rejäl ansiktslyftning med ny struktur, bearbetade texter och uppfräschad design. Hatten av för Satu Knape som fotograferat och verkligen lyft produkterna på ett helt nytt sätt.

Kaller.com smyglanserades den 29 maj inför företagets internationella återförsäljarträff.

Publicerad: June 2, 2017