Hallå där…

Hallå där…

Ping Plate, ny produktionsledare på Markus.

Ditt namn är ju hur coolt som helst, vad är storyn bakom det?
Egentligen är jag döpt till Ingrid, men när jag växte upp var det ingen annan som hade ett så gammaldags namn. Så en stallkompis började kalla mig för Ping och på den vägen är det. Idag är ingen som säger Ingrid längre. Efternamnet har jag gift mig till, även om jag våndades en del över att ge upp mitt flicknamn.

Du verkar själv väldigt cool, trots att du fått dyka rakt in i flera intensiva uppdrag. Var kommer det lugnet ifrån?
Jag vet inte, men det är faktiskt flera som sagt det genom åren. Jag kanske inte alltid känner mig så inuti, men på något sätt förmedlar jag väl ändå ett slags lugn utåt. Det har hjälpt mig många gånger, både hemma, i jobbet och i kontakten med hästar och andra djur.

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag har gjort det mesta, känns det som. Allt från att vara au pair i Madrid, till att sälja barnvagnar, kläder och mjukvara. Senast kommer jag från Krogdirekt, där jag har fått arbeta med och ansvara för mycket av det som ingår i ett företags verksamhet – ekonomi, marknad, administration …… och support.

Vad tar du med dig därifrån hit till Markus?
Jag är van att ha järnkoll på allt, även när det är stressigt, vilket jag säkert får stor nytta av här. Men jag måste säga att jag ser fram emot att kunna fokusera på de uppgifter som ingår i min tjänst.

Vilka egenskaper tror du att våra kunder kommer att uppskatta hos dig?
Jag är väldigt ordningsam och noggrann, gillar att ha struktur på saker och ting, och ser alltid till att göra det jag sagt att jag ska. Förhoppningsvis kommer kunderna tycka att jag är trevlig och lätt att jobba med också!

Vad ser du som dina viktigaste uppgifter?
Det är väl just att skapa struktur och ordning och reda i projekten. Det låter som att jag är väldigt tråkig, och en riktig petimeter, men jag vet samtidigt att det är nödvändigt att ha en bra mix av personligheter i en arbetsgrupp. Och jag tror att jag kan bidra med ordning på ett positivt sätt.

Till sist, är du den som går hem först eller sist från jobbfesten?
Både och. För några år sedan skulle jag sagt att jag alltid hänger i till slutet, men det där är ganska humörsstyrt. Numera väljer jag nog oftare att att spara lite på krafterna …

Publicerad: October 2, 2017