Markus Reklambyrå öppnar i Stockholm!

Markus Reklambyrå öppnar i Stockholm!

Markus Reklambyrå (Markus) ingår samarbete med den Stockholmsbaserade digitala marknadsföringsbyrån, Social Media Lab (SML) för att stärka sin närvaro i Stockholm. Samarbetet innebär ett förbättrat erbjudande till alla våra kunder och möjligheten för båda företagen att husera personal och möta kund i både Stockholm och Linköping.

Efter flera år av lyckade kundprojekt har vi valt att ta vår byrårelation till nästa nivå. Nästa steg blir att “flytta in” vilket innebär att Markus kommer att placera personal i SMLs lokaler på Skeppsbron 34 i Stockholm. Markus stärker sin närvaro i staden och kan därmed komma närmare de kunder vi har i Stockholmsregionen, det ökar våra möjligheter att vinna fler Stockholmsbaserade företag och organisationer. På samma sätt kommer SML att kunna möta sina lokala kunder i Linköpingsregionen i Markus lokaler i centrala Linköping.

– Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster i Stockholmsregionen, våra kunder efterfrågar den kreativitet och effektivitet som vi kan erbjuda tillsammans. Det blir då viktigt för oss att finnas där flera av våra kunder finns. Att vi nu delar lokaler kommer också att innebära ett fördjupat samarbete och dagligt kunskapsutbyte gällande byråernas respektive expertområden, strategisk kommunikation och sociala medier.

– Vi har jobbat ihop under flera år och har imponerats av hur SML levererar expertis inom digital marknadsföring till våra gemensamma kunder. SML är en av de mest erfarna digitala byråerna i Sverige med en imponerande kundlista. Vi hoppas kunna stärka SML med kreativa och resultatorienterade kommunikationsinsatser för befintliga och nya kunder, säger Per Nelson, Byråchef.

Markus reklambyrå är en av Sveriges mest prisbelönta reklam- och kommunikationsbyråer. Markus hjälper kunder över hela Sverige att skapa effektiv kommunikation med hög kreativitet och alltid med målsättningen att skapa resultat för sina kunder.

Social Media Lab är en digital marknadsföringsbyrå med specialisering mot social medier. SML hjälper sina kunder med deras sociala närvaro och ser till att de ligger i toppen på världens sökmotorer. SML har arbetat med sociala medier sedan 2010 och är beläget i hjärtat av Stockholm.

Publicerad: January 4, 2018