Ett gäng nya kunder

Ett gäng nya kunder

Puh! Äntligen får vi lite tid över för att berätta om alla nya kunder och spännande samarbeten. Efter en extremt hektisk period med många pitchar och spännande möten har vi nöjet att presentera ett helt gäng nya kunder och samarbetspartners som vi längtar efter att få sätta igång med ordentligt.

Först ut är Vilpe Sverige med moderbolaget SK Tuote Oy. Ett internationellt företag som leder utvecklingen inom ventilationslösningar. Efter 40 år i branschen är de marknadsledande i Finland, Ryssland, Baltikum och Skandinavien. När det var dags att ta över den svenska marknaden gick de ut i en nationell pitch som vi vann. Så nu jäklar ska vi se till att varenda människa i Sverige vet vilka Vilpe är. Som en bonus är de ett väldigt skönt gäng också.

Fler nya kunder presenteras så fort vi hinner. Hej och hå!

Publicerad: March 13, 2018