Markus nominerade i Guldägget!

Markus nominerade i Guldägget!

Fantastiskt! Vi har återigen chans att vinna ett Guldägg – den här gången i kategorin Digitalt.

Otroligt kul att vi med vilja, kreativitet och en bra idé kan utmana de största budgetarna och de största byråerna i landet. I vår kategori finns fyra fantastiska bidrag till för IKEA, Audi, Adobe och Visit Sweden som vi verkligen tycker om. Så det kommer verkligen bli superspännande att se hur juryn röstat.

Tävlingen avgörs den 19 april på Stockholm Waterfront. Så nu håller vi tummarna konstant i en månad framöver.

Vi vill även rikta ett stort tack till alla på Kvinnojouren Ellinor för det jobb ni gör varje dag och för det förtroende vi fått från er! Och ett lika stort tack till Gryt film, Siham Shurafa och Magnus Sundberg! Utan er hade det aldrig blivit så bra som det blev.

Här kan du läsa lite mer:
https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/03/20/de-kan-vinna-guldagget-2018/
https://guldagget.se/nominerade/

Publicerad: March 21, 2018