Kommunikation som gör skillnad

Kommunikation som gör skillnad

Gårdagskvällen var storslagen med både Guldäggsgalan i huvudstaden och Agdagalan på hemmaplan. Vi åt gott, minglade med proffsiga branschkollegor, njöt av underhållningen – och vann till vår stora glädje fina priser.

Från Stockholm åkte vi hem med ett diplom i kategorin Digitalt. I Agda vann vi tillsammans med Kvinnojouren Ellinor och Gryt film i kategorierna Print, Digitalt och Årets marknadsförare. Priser som självklart gör oss både glada och stolta. Fast det största av priser hade vi redan vunnit – nämligen det faktum att 88 procent fler kvinnor som lever i våldsamma relationer sökte hjälp jämfört med föregående år. Det kan inga ägg eller diplom mäta sig mot.

Gårdagskvällen gjorde oss påminda om vilken oerhörd kraft och kreativ höjd det finns i landets – och inte minst sagt länets – kommunikation. Konkurrensen är stenhård och vi ser fram emot att se vad branschkollegorna presenterar på nästa års galor. Tills dess fortsätter vi arbeta utifrån Agdajuryns motivering: ”Markus Reklambyrå vet att kommunikation som berör gör skillnad”.

Foto: MARÖ

Publicerad: April 20, 2018