Svenska Afghanistankommittén väljer Markus

Svenska Afghanistankommittén väljer Markus

Svenska Afghanistankommittén arbetar för ett Afghanistan fritt från fattigdom, våld och diskriminering. Huvudkontoret ligger i Stockholm och totalt är de 5000 anställda med majoriteten på plats i Afghanistan. Deras verksamhet finansieras genom insamling från allmänheten och institutionella givare som Sida, Radiohjälpen och Postkodlotteriet.

De sökte en långsiktig partner som tillsammans med dem kan utveckla deras kommunikation för att kunna göra ännu större nytta. Därför gick de ut i en upphandling där Markus till slut valdes som samarbetspartner. Vi är så himla glada över att få arbeta med en så viktig organisation som verkligen gör nytta på riktigt.

Har kan ni läsa mer om deras arbete: www.sak.se

Publicerad: May 25, 2018