Nominerade i Publishingpriset

Nominerade i Publishingpriset

I en av webbkategorierna är vi nu nominerade för Work at NIRA. Vill man attrahera rätt medarbetare till sitt företag så lönar det sig att ta en närmare titt på sitt arbetsgivarvarumärke. Här skapar vi på ett lekfullt sätt en känsla för hur det är att jobba på NIRA Dynamics, ett företag med en stor tro på individens unika förmågor, där alla är en del i något större och där man garanterat har kul på jobbet.

Prisutdelningen är den 7 november, så nu håller vi alla tummar och tår fram tills dess.

Publishingpriset har delats ut sedan 1990, ”för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation”. Om ett budskap ska nå fram, krävs så mycket mer än god form. Därför bedömer juryn text- och visuellt innehåll och för webbkategorierna även användbarhet.

Publicerad: August 28, 2018