Vi söker webbutvecklare

Vi söker webbutvecklare

Markus är en opretentiös byrå som är fast besluten att skapa Sveriges bästa kommunikation och verkligen göra skillnad för våra kunder, samtidigt som vi har jäkligt roligt tillsammans. För ärligt talat – livet är faktiskt för kort för att inte ha en bra dag på jobbet! Vi jobbar med kunder som Stiga, Lundbergs, Nira Dynamics, Kvinna till kvinna och Svenska Afghanistankommitén.

Vi vill komplettera vår besättning med en ny superstjärna och tillika webbutvecklare till vårt kontor i Linköping. Helst ser vi att du har erfarenhet från fullstack-utveckling och har erfarenhet från att bygga både front- och backend, men det viktigaste är att du har intresse och förståelse för hur moderna webbsidor eller webbapplikationer är byggda.

Du kommer till stor del att bygga skräddarsydda hemsidor/applikationer i WordPress (och ev. andra CMS). Du har tillräckligt goda kunskaper i PHP och Javascript för att själv kunna bygga de lösningar som krävs, snarare än att enbart förlita dig på plugins och olika bibliotek.

Den vi söker har

– Goda kunskaper i WordPress och PHP
– Goda kunskaper i SASS/SCSS
– Goda kunskaper i Javascript
– Erfarenhet av GIT
– Erfarenhet av build tools såsom t.ex. Webpack/Rollup/Parcel
– Pratar svenska och/eller engelska flytande, både muntligt och skriftligt

Plus i kanten

– Erfarenhet av WooCommerce
– Erfarenhet av Elementor och liknande page builders
– Känsla för UI/UX/Animation
– Kunskap inom serverhantering och databaser
– Bekväm i Mac-miljö

Att jobba på Markus

Markus består av ett sammansvetsat gäng med fin gemenskap och högt i tak. Hos oss råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper till våra kollegor. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Vi har roliga och spännande aktiviteter både på och utanför jobbet och ibland kan det dyka upp en och annan hund. Eller ett band som spelar på kontoret. Vem vet?

Låter det intressant?

Låter det som att du skulle passa här? Presentera dig själv, bifoga CV, ett gäng länkar till portfolio samt beskrivning av ett par, tre stycken, tidigare arbeten där du beskriver din roll i projektet och skicka allt sedan till jobb@markus.se så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell. Vi kommer att träffa intressanta personer löpande till dess att vi hittat rätt. Vi hörs! 🙂

Publicerad: April 24, 2019