Hallå där…

Hallå där…

… Patrik Grändevall, ny webbutvecklare och kodknackare på Markus. Du är så efterlängtad att du fick projekt kastade på dig redan innan du ens hunnit skriva på avtalet. Tur att det inte skrämde iväg dig.

Nu har du varit här några veckor. Hur känns det hittills?

Det känns hur bra som helst. Det är ett härligt gäng jag kommit till så det har varit några roliga veckor hittills. Jag ser verkligen fram emot fortsättningen och vilka spännande projekt som dyker upp.

Webb i allmänhet är ju din grej, men vad är det du gillar mest?

Oj, svår fråga. Det är så mycket roliga saker man kan göra med webb nuförtiden. Men jag är ju ett stort fan av snygga övergångar och innehåll som laddas in med någon trevlig effekt.

Vad kommer du bidra med här på Markus?

Jag hoppas jag kan bidra med lite ny kompetens här på Markus i form av mina utveckling-kunskaper. På så sätt kan jag bidra med att försöka spetsa till webbarna som vi gör och se till att dom blir ännu bättre och coolare.

Du är ju kompis sedan innan med Emil, digital designer här på byrån. Vad tror du att ni kommer kunna hitta på för skojiga projekt tillsammans?

Ja precis, det är jag. Det ska bli väldigt kul att se vad vi kan koka ihop tillsammans. Framför allt tror jag att jag kan hjälpa till att realisera hans, ibland galna, idéer till webb-projekten vi gör.

Har du något drömprojekt som vi ska försöka fixa åt dig?

Jag vet inte om jag har något drömprojekt, men det är alltid kul att få göra en webb med mycket effekter och smådetaljer som gör helheten rolig och intressant. Det ska vara roligt att besöka och klicka runt på den sajten. Så jag kanske har en festival som drömprojekt ändå. De brukar kunna ha roliga och intressanta profiler att göra webb utifrån.

Vad har du för dig när du inte jobbar?

Då brukar det kunna bli en hel del trummor som spelas, men också en del tv-spelande. Annars brukas Viaplays sportkanaler flitigt hemma hos mig och på somrarna kan det bli en och annan golfrunda.

Gött att ha dig här. Stort välkommen!

Tusen tack. Jättekul att vara här!

Publicerad: June 26, 2019