Vi söker en Digital Producent!

Vi söker en Digital Producent!

Vi söker dig som vill göra den digitala världen till en lite bättre plats – som digital producent till vårt kontor i centrala Linköping.

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med oss andra på byrån och ditt huvudansvar är att se till att våra digitala leveranser alltid är i framkant. Som person är du öppen, peppad och ständigt uppdaterad på vad som händer i den digitala världen.

Du bör ha kunskap inom original-/tryckproduktion och såklart en skarp känsla för form. Ett stort plus om du även sitter på fotografisk talang. Och gillar torsdagsfika.

Arbetsbeskrivning/erfarenhet

– Grafisk formgivning och erfarenhet av att producera, redigera och publicera material för tryckta såväl som digitala medier.
– Administration av sociala media-kanaler och olika CMS, t.ex. Facebook, Instagram, WordPress och Episerver.
– Produktion av rörligt material, exempelvis banners till webb och film till sociala medier.
– Produktion av nyhetsbrev och presentationer i verktyg som Mailchimp, Keynote, PowerPoint och liknande.
– Pratar svenska och/eller engelska flytande, både muntligt och skriftligt.

Plus i kanten

– Baskunskap i webbutveckling (WordPress/HTML/CSS/JS)
– Erfarenhet av fotografi
– Bekväm i Mac-miljö

Att jobba på Markus

Markus är en opretentiös byrå som är fast besluten att skapa Sveriges bästa kommunikation och göra verklig skillnad för våra kunder, samtidigt som vi har jäkligt roligt tillsammans. För ärligt talat – livet är faktiskt för kort för att inte ha en bra dag på jobbet. Vi jobbar med kunder som Stiga, Nira Dynamics, Region Östergötland, Kvinna till kvinna och Svenska Afghanistankommitén.

Vi på Markus är ett sammansvetsat gäng, med fin gemenskap och högt i tak. Här råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper till våra kollegor. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Roliga och spännande aktiviteter dyker upp både på och utanför jobbet och ibland kan det kika in en och annan hund. Eller ett band som spelar på kontoret. Vem vet?

Låter det intressant?

Låter det som något för dig? Presentera dig själv och bifoga ditt CV, din portfolio, samt beskriv ett par tidigare arbeten och din roll i projekten. Skicka hela paketet till jobb@markus.se så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell. Vi kommer att träffa intressanta personer löpande tills vi hittat rätt. Vi hörs! 🙂

Publicerad: December 19, 2019