Publicerad: December 19, 2019

Vi söker en Digital Producent!

Vi vill börja det nya året med dig – nu söker vi en digital producent till vårt kontor i centrala Linköping. I din roll kommer du att komplettera vår webbutvecklare Patrik med att ta fram responsiva siter i WordPress (främst). Utöver det kommer du att producera banners (html5) samt animera för webb och sociala medier.

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med oss andra på byrån och ditt huvudansvar är att se till att våra digitala leveranser alltid är on point. Som person är du öppen, peppad och ständigt uppdaterad på vad som händer i den digitala världen.

Du bör ha kunskap inom original-/tryckproduktion och såklart en skarp känsla för form. Ett stort plus om du även har kunskap inom fotografi. Och gillar torsdagsfika.

Arbetsbeskrivning/erfarenhet

– Webbutveckling (WordPress/HTML/CSS/JS/PHP/MySQL)
– Grafisk formgivning och dokumenterad erfarenhet av att producera, redigera och publicera olika typer av material för såväl digitala som tryckta medier.‬
– Administration och utveckling av såväl sociala media-kanaler som olika CMS, t.ex. Facebook, Instagram, WordPress.‬‬‬‬‬‬‬‬‬
– Produktion av nyhetsbrev och presentationer i system som Powerpoint, Keynote, MailChimp osv.‬
– Pratar svenska och/eller engelska flytande, både muntligt och skriftligt.‬‬‬‬

Plus i kanten

– Kunskap inom serverhantering och databaser
– Erfarenhet av fotografi
– Bekväm i Mac-miljö

Att jobba på Markus

Markus är en opretentiös byrå som är fast besluten att skapa Sveriges bästa kommunikation och verkligen göra skillnad för våra kunder, samtidigt som vi har jäkligt roligt tillsammans. För ärligt talat – livet är faktiskt för kort för att inte ha en bra dag på jobbet! Vi jobbar med kunder som Stiga, Nira Dynamics, Region Östergötland, Kvinna till kvinna och Svenska Afghanistankommitén.

Markus består av ett sammansvetsat gäng med fin gemenskap och högt i tak. Hos oss råder en kreativ och prestigelös stämning där vi gärna delar med oss av våra kunskaper till våra kollegor. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Roliga och spännande aktiviteter händer både på och utanför jobbet och ibland kan det dyka upp en och annan hund. Eller ett band som spelar på kontoret. Vem vet?

Låter det intressant?

Låter det som att du skulle passa här? Presentera dig själv och bifoga ditt CV, ett gäng länkar till din portfolio samt beskriv ett par, tre stycken tidigare arbeten och din roll i projekten och skicka allt sedan till jobb@markus.se så kontaktar vi dig om en intervju blir aktuell. Vi kommer att träffa intressanta personer löpande till dess att vi hittat rätt. Vi hörs! 🙂

Nästa case
Loader gif
arrow
open