Sökes: strategisk projektledare

Sökes: strategisk projektledare

Vi söker någon med spritt i benen som är sugen på något nytt. Mer specifikt lider vi brist på en strategisk projektledare, som har sinne för marknadsföring och myser av god kommunikation.

Kanske har du tidigare haft någon annan roll inom marknadsföring eller kommunikation, och vill kasta dig ut i en ny som projektledare. Eller så är du redan ett projektledaress, som lockas av tanken på en strategisk roll med möjligheten att jobba långsiktigt med både stora och små varumärken. Oavsett behöver vi någon som tar våra kunder i handen och driver deras varumärken framåt. Som både kan ta drönarperspektivet på nuvarande projekt, och se möjligheter för projekt framöver.

Lika mycket som det handlar om att hitta vägar för att utveckla de varumärken vi tar hand om, lika viktigt är det att hitta nya vägar framåt för oss själva. Att ständigt nosa efter de kunder och tillfällen som känns rätt i magtrakten, där vi ser och tror att vi kan kliva in och göra förändring.

Och vart är det du hamnar då, kan en ju undra. Det ska vi se till att förklara. Vi är en prisbelönt byrå med över 30 års erfarenhet på nacken, med en envis lust för att skapa kommunikation som berör och engagerar och på riktigt gör skillnad. Som strategisk projektledare hos oss jobbar du i tätt samarbete med ett gäng duktiga kreatörer och vassa hjärnor som får våra projekt att segla. Vår kundbas håller både regionala, nationella och internationella kunder, med en given plats för non-profitorganisationer.

Vem du än är så hade vi velat ha dig helst igår. Om det känns allt från 10–100 % rätt så sök, sök idag! Maila henrietta@markus.se med CV och en presentation av dig själv och ett par av dina tidigare projekt, om du så känner minsta pirr. Har vi sagt att Östergötland är underbart? Det är det. Värt att flytta till för en ny tjänst om man säger så.

Det var väl allt. Har vi glömt något är det bara att fråga. Nu återgår vi till vårt och önskar oss en tidig julklapp. God jul!

KONTAKT

henrietta@markus.se

Publicerad: December 10, 2020