Hallå där…

Hallå där…

Victoria Tjäder, ny produktionsledare på Markus

Vi börjar med en lätt fråga. Vem är du då? (hisspitch-versionen tack)

Jag är en 25-årig tjej från Linköping med ett lätt kontrollbehov och mycket humor. Som dessutom inser just nu hur mycket jag behöver öva fram en bättre hisspitch än det här.

Jag tog min kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap i år och har tidigare arbetat med alla möjliga typer av projekt under mina år på IKEA. Det är oklart om IKEA är hönan eller ägget i det här fallet men jag har även ett stort intresse för inredning och design.

Du blev ju inkastad i en mängd projekt redan från start och det känns som att du inte gjort något annat. Så frågan är; har du det? Eller har du alltid tänkt att du ska leda projekt när du blir stor?

Till mina näras stora glädje (eller snarare stora förtret) har jag nog alltid varit en liten projektledare. Jag älskar kreativitet och kommunikation men har alldeles för dåligt tålamod för att kunna arbeta som kreatör. Produktionsledare på Markus är den perfekta blandningen mellan att få arbeta i en kreativ miljö men samtidigt stimulera det nämnda kontrollbehovet.

Som lite virrig kreatör undrar en även hur fasiken du lyckas hålla ordning på så himla många saker samtidigt?

Mängder av kategoriserade och färgkodade listor! Mitt bästa knep är att köpa ett sjukt snyggt anteckningsblock och en riktigt bra penna. Då vill man föra listor över precis allt sen.

Vi tycker som sagt att det är himla kul att du är här. Och vi vill ju att du ska ha kul också, men ”kul” är ju högst subjektivt. Så, vad tycker du är kul?

Att göra: Spela sällskapsspel

Att lyssna på: True crime-poddar

Att äta: Rostade kastanjer

Att titta på: David Sundin

Och eftersom vi började med en lätt fråga avslutar vi med den här: Hur fungerar det här med rymdens oändlighet egentligen?

Enkelt! Tiden är en cirkel, precis som en läskburk och genom att vika ett papper dubbelt kan man komma närmre saker som är långt ifrån en, och allt annat som Christopher Nolan så briljant har förklarat.

Välkommen!

Himla skoj att ha dig här!

Tack! Himla skoj att vara här!

Publicerad: November 8, 2021