Säg hej till Gustav, Oscar och Jesper!

Säg hej till Gustav, Oscar och Jesper!

Vad är det där för skojiga typer kanske du undrar. Det är våra kompisar Gustav, Oscar och Jesper. De brukar hänga hos oss och hjälpa till med lite olika sorters digitala produktioner.

Han där längst till vänster heter Gustav och är designer och motion artist som jobbar med 3D, film och animationer i sitt bolag Dreambay Studios. Bredvid honom där i mitten sitter Oscar och ser glad ut. Han jobbar med webb på olika sätt och har bland annat hand om löpande service för många av våra kunders hemsidor. Och till höger sitter faktiskt en av världens mest belönade webbutvecklare. Han heter Jesper och driver sitt bolag TwoTwentyTwo där han hjälper oss med mer avancerade digitala projekt. Bra resurser och roliga människor helt enkelt. Kul att vi får hänga med er.

Publicerad: December 10, 2021