Sökes: produktionsledare

Sökes: produktionsledare

Vi söker en rolig, positiv och energifylld person som älskar struktur, listor och kreativ kommunikation. Vi söker en produktionsledare!

Rollen som produktionsledare innebär ofta att ha koll på alla delar i ett projekt, och att kunna fokusera både på de minsta detaljerna och på helhetsresultatet. Du är bra på att bolla flera uppgifter på samma gång, även när tempot är högt. Kontaktytorna är många bland kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners. Om det är någon som verkligen gör skäl för epitetet ”spindeln i nätet” är det produktionsledaren.

Kanske har du tidigare arbetat som produktionsledare i en annan bransch, eller som marknadskoordinator på kundsidan? Oavsett längtar vi efter någon som kan guida våra kunder genom processer som innefattar nya hemsidor, varumärkesarbeten, årsredovisningar, digitala kampanjer, reklamfilmer och mycket mer.

Mer specifikt söker vi någon som är en riktig stjärna när det kommer till dessa bitar:

• Göra tidsplaner, offerter och produktionsscheman

• Organisera och fördela arbetet 

• Se till att alla delar av arbetsteamet har rätt förutsättningar och vet vad som förväntas av dem

• Prioritera mellan uppgifter

• Kommunicera med kunder och leverantörer

• Se till att hålla deadlines och budget

• Kvalitetssäkra produktioner

• Ansvara för utvärdering av avslutat projekt i arbetsteamet och med kund

Och vart är det du hamnar då, kan en ju undra. Det ska vi se till att förklara. Vi är en prisbelönt byrå med över 30 års erfarenhet på nacken, med en envis lust för att skapa kommunikation som berör och engagerar och på riktigt gör skillnad. Som produktionsledare hos oss jobbar du tätt med ett gäng duktiga kreatörer och vassa hjärnor som får våra projekt att segla. Vår kundbas består av både regionala, nationella och internationella kunder, med en given plats för non-profitorganisationer.

Vem du än är så hade vi velat ha dig helst igår. Om det känns allt från 10–100 % rätt så sök, sök idag! Maila jobb@markus.se med CV, en presentation av dig själv och ett par av dina tidigare projekt, om du så känner minsta pirr. Har vi sagt att Östergötland måste upplevas? Det måste det. Värt att flytta hit för en ny tjänst om man säger så!

KONTAKT

jobb@markus.se

Publicerad: April 22, 2022