Hallå där…

Hallå där…

…Adam Näsvall, ny produktionsledare på Markus. Först av allt, varmt välkommen Adam. Du har varit hos oss i snart två månader nu, hur skulle du säga att du mår?

Tackar! Precis, jag har hamnat i gott sällskap här på Markus där jag får jobba med roligt och duktigt folk varje dag. Det är inspirerande att komma hit och jag är tacksam för den här möjligheten, så jag mår som en prins!

Vad har du gjort innan du kom till oss?

I våras tog jag min examen i Medieteknik som just produktionsledare. Jag har också jobbat ett par år, inom bygg, mode och event bland annat.

Du pendlar ju (än så länge) från Stockholm. Skulle du säga att åka tåg är en av dina mest prioriterade hobbys? Eller har du något annat fritidsintresse vi behöver veta om?

Jag försöker göra det bästa av tågresorna, hittills har det varit genom humorpoddar och amerikansk rap. Då är man framme på ett kick. Jag bör nog också nämna mitt intresse för Björklöven så här i hockeysäsong, går de bra mår jag bra.

Vad skulle du säga är topp tre egenskaper som gör dig rätt för rollen som produktionsledare?

Utan inbördes ordning skulle jag nog säga mina förmågor att vara positiv, nyfiken och noggrann.

Vad har varit största överraskningen sen du började hos oss?

Att jag inte var så vass på biljard som jag trodde. Det är hög nivå på luncherna här, så jag får väl ge en bitter shoutout till Emil och Philip.

Vad ser du fram emot mest?

Jag ser fram emot att fortsätta jobba i en kreativ omgivning, att vara delaktig i minnesvärda projekt och att utmanas varje dag för att bli en grym produktionsledare här på Markus.

Okej sista kör vi en klassiker – om du fick vara ett djur, vilket djur skulle du vara då?

Ett fågelperspektiv kan vara bra i min roll tänker jag, och då är väl havsörnen mäktigast. Så vi säger det, skarp och elegant liksom!

Publicerad: November 6, 2023