Nominerade i 100-wattaren

Nominerade i 100-wattaren

100-wattaren belönar kommunikation som fungerar, det vill säga kommunikation som gett bevisad effekt genom hög kreativitet. Kommunikationens mål ska vara väl definierat och resultatet mätt. Smartast lösning utifrån insikterna som gett fantastiska resultat vinner.

Markus, Kvinnojouren Ellinor och Gryt Film är nominerade för filmen Bakom fasaden.

I skrivande stund har filmen över 55 000 inläggsinteraktioner med en räckvidd på över 2,4 miljoner svenskar som har nåtts av budskapet och lärt sig känna igen de vanligaste tecknen på en destruktiv relation. Fantastisk för att vara en kampanj med en minimal mediabudget. Men det bästa av allt är den effekt filmen faktiskt fått på riktigt.

Antalet stödsökande kvinnor som nu vill lämna sina destruktiva relationer har under det här halvåret ökat med makalösa 88%. En otrolig siffra med tanke på vilket stort steg det är att lämna sin relation.

Har du inte sett kampanjen eller missat något av inslagen på SVT, P4 eller någon av alla artiklarna som skrivits mer information här.

Publicerad: October 16, 2017